Gata pauza

Da, sunt constient ca nu am mai scris de foarte mult timp. Credeti-ma, deja am prins obisnuinta in a lua pauze de la blog. Nu e de bine desigur, dar cand nu se poate asta este. Insa sunt incapatanat. Inca nu vrea sa renunt la blog. Cred ca acesta este al 4-lea pe care il fac in speranta ca nu va mai trebui sa trec pe alt domeniu.

Trebuie sa mentionez ca mai devreme sau mai tarziu o sa ajung inapoi la costanandrei.com, care momentan asteapta linistit o tema unica sau cel putin personalizata. Inca ma gandesc la ce este mai potrivit pentru mine. Inca nu sunt sigur de design-ul pe care il doresc pentru blog. Pana la urma este unul personal, nu de nisa. De aceea vreau ca blogul sa-mi reflecte personalitatea. Vreau ca lumea sa inteleaga inca de la primele articole pe care le citesc cine sunt eu si ce vreau sa scot in evidenta prin blog. Totusi pana cand lucrarea e gata voi sta aici. Sa ne imaginam ca e o chirie, deci temporar.

Promit un val de articole diversificate incepand de la tehnologie si pana la evenimente sau viata personala (stiu, ultimul subiect e cam plictisitor pentru voi). Maine o sa gasiti pe blog si primul articol dupa lunga pauza de care m-am folosit in intregime (restante, inceput de an la facultate, cazare etc.).

Subsemnatul va multumeste pentru atentie :))

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s