Order & Chaos Online

Acest joc nu este doar un simplu MMORPG. Se pare ca cei de la Gameloft au profitat de o unica sansa si au scos pe piata primul mmo pentru tablete. Si nu, nu s-au oprit doar aici. Producatorii au decis sa lanseze jocul pentru userii de IPhone/IPad/IPod cat si pentru tabletele si device-urile Android, varianta pentru Android aflandu-se in stadiu de dezvoltare in acest moment datorita unor oameni ce doreau foarte mult jocul pentru userii ce iubesc acest sistem de operare.

Jocul este, dupa cum il descriu cei ce l-au incercat si dupa cum se vede foarte bine, o clona perfeta de World of Warcraft. Dar trebuie sa ne gandim ca acest lucru nu e ceva rau. WoW a revolutionat jocurile MMO incat acum nu putem gasi un joc online fara o caracteristica „imprumutata” de la acest MMORPG.

Pretul acestui joc este de 6.99$ in App Store. Mai multe informatii puteti gasi aici

Sunt absolut sigur ca in timp jocul va prinde popularitate printre fanii MMORPG-urilor si vom auzi mai multe de la Gameloft in legatura cu el. Mai jos puteti urmari un mic gameplay + review-ul unui user de IPad

Reclame

6 thoughts on “Order & Chaos Online

    • Sau un iphone 3gs/4. In curand va fi disponibil si pentru Android. Ideea e ca jocul e dedicat celor care detin deja unul din dispozitivele ce il suporta. Ar fi culmea acum sa schimbam telefonul pentru un joc :))

    • Am avut si eu ghinionul de a fi dependent de un mmo, dar nu a fost WoW ( nu am vazut nimic placut la el). Insa intr-un an si ceva am scapat si eu. Inca mai joc MMO-uri, dar ocazional.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s